Svein-Jarle Ludvigsen ny festivalgeneral

Det er med glede Norsk Bridgeforbund kan annonsere at Svein-Jarle Ludvigsen er ansatt som ny arrangementsansvarlig. I den stillingen ligger også det å lede Norsk Bridgefestival som festivalgeneral - en jobb Svein-Jarle forøvrig vikarierte i, i 2017.  

Svein-Jarle Ludvigsen ny festivalgeneral

Svein-Jarle har vært en viktig person under festivalen i flere år, både som turneringsleder og som støttespiller til tidligere festivalgeneral, Inger Hjellemarken. Vi er derfor sikker på at han kan være med på å utvikle og forny festivalen slik at både nye og gamle spillere vil stortrives. 

Om dere ønsker å komme i kontakt med Svein-Jarle med en lykkeønskning eller ett innspill til festivalen er det bare å sende ham en epost: svein-jarle@bridge.no

Vi ønsker også å rette en stor takk til vår avtroppende arrangementsansvarlig Inger Hjellemarken. Dere kjenner henne som en myndig og bestemt festivalgeneral, men samtidig med et stort glimt i øyet og godt humør. Hun har vært med på å utvikle festivalen til det den er i dag, og vi kommer til å nyte godt av det hun har bygget i mange år fremover. Tusen takk Inger!