NBFs kontor stengt i jula (med en liten julehilsen)

NBF vil holde julestengt frem til tirsdag 2. januar. Det betyr at sentralbordnummeret 47 47 94 00 ikke vil være mulig å nå oss gjennom, og kontoret på Ullevål vil ikke være bemannet.

NBFs kontor stengt i jula (med en liten julehilsen)

Dersom det er krise kan vi allikevel forsøkes å nås - se under "Ansatte" i toppen av denne siden. Om vi ikke svarer direkte, send oss en SMS, så tar vi kontakt ved anledning.

Eposter vil normalt ikke bli behandlet, men vi sjekker litt epost i blant. Om du har sendt oss noe du gjerne vil vi skal ta tak i kjapt, send oss en SMS som over.

Tilslutt gjenstår det å ønske alle medlemmer og frivillige, klubber og kretser, tillitsvalgte og stab, en riktig god jul og godt nyttår. Styret og administrasjonen er stolte over hva denne organisasjonen får til, og hvilken entusiasme og glede det utvises når det spilles kort. At det i tillegg blåser en liten juniorvind over landet gleder oss enormt. Vi håper dere alle får en fredfull og god høytid med gode opplevelser fra den lokale julecupen og at alle går inn i 2018 med et ønske om å gjøre makker enda litt bedre ved bridgebordet!

Artikkelbildet (samme som i forsidebanneret) illustrerer noe av det store som har skjedd i norsk bridge i 2017:

Øverst til venstre: 
Europamesterne fra åpent EM blir hyllet under festival: Lars og Harald Eide, Sam Inge og Sven Olai Høyland

Øverst til høyre: Årets bridgeildsjel, Jan Peder Johannessen, mottar fortjent hyllest under festivalen. Kjenner vi han rett er han turneringsleder for minst tre julecuper!

Nederst til venstre: Vårt U16-lag som ble nordiske mestre er på ny tur, denne gangen til VM i Lyon.

Nederst til høyre: Pallen i Marit Sveaas flankert av president Kari-Anne Opsal og generalsekretær Allan Livgård illustrerer hvilken fantastisk opplevelse det var å "opptre" i Operaen. Vi gleder oss til 2018!