Årets Bridgeildsjel

Norsk Bridgeforbund er basert på frivillighet og dugnad, og tilbudet til medlemmene er avhengig av frivillige ildsjeler. Det er mange medlemmer som legger ned en stor innsats for at klubbenes tilbud skal være best mulig og utvikles, og som bidrar sterkt til å skape et godt miljø i klubben. Innsatsen gjør at de andre medlemmene kan spille bridge, mens egne muligheter for bridgeprestasjoner kommer i andre rekke.

Prisen Årets bridgeildsjel deles ut av Norsk Bridgeforbund, og skal tildeles et medlem som har gjort en solid innsats for sin klubb over flere år.

 

Kriterier for å vurderes som Årets bridgeildsjel

 

  • Vedkommende har gjort en solid innsats over flere år
  • Denne personen kan være enten spiller, tillitsvalgt eller ha andre verv
  • Hun/han kan ikke være lønnet av klubben
  • Hun/han skal ha gjort seg bemerket gjennom uegennyttig innsats for klubben og/eller medlemmene i klubben

Dersom du kjenner et medlem som passer til denne beskrivelsen i din klubb kan du nominere vedkommende som kandidat til en av bridgens gjeveste priser.

Prosessen frem mot kåringen av Årets bridgeildsjel 2018

Nomineringsperioden pågår fram til 30. april 2018.


Nominasjonen gjøres via e-post til bridge@bridge.no, med navn på vedkommende og presentasjon av hva han/hun har gjort for bridgen. Skriv gjerne en fyldig tekst, for din tekst kommer til å bli brukt til å beskrive kandidaten dersom hun/han blir plukket ut som en av finalistene.


Juryen for Årets bridgeildsjel 2018 utnevnes av NBF.


Juryen plukker ut 3-5 finalister blant de nominerte.  


Når juryen har plukket ut finalistene, kan alle medlemmer i NBF stemme på sin favoritt. Folkeavstemningen gjennomføres fram 18. mai til 4. juni 2018.


Det endelige resultatet avgjøres ved folkeavstemning på www.bridge.no. Kun medlemmer av NBF kan stemme, og 1 medlem = 1 stemme. Det blir derfor viktig å engasjere hele klubben i avstemmingen på sin kandidat.